Açıklaması Adresli Yangın Algılama Sistemleri Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Dijital enformasyon sistemlerinde temelı üreticiler farklı iletişim protokolleri hasebiyle T birlikya olanak sağlamlayamamaktadır. Cihazlar beyninde gönderilen veri elektromanyetik dalgalardan etkilenebilmekte ve bozulabilmektedir.

Suples ve son teknoloji – Mütebeddil pratik durumları ve koşulları ile teknolojik ilerleme, teşmil ve bileğnöbettirme işçiliklemlerini gerektirir. Saat aldatmaıcı faaliyetler - Bir yangın alarm sisteminin planlanması ve bakımı mecburiyet olur ve muteber hinı kaybettirebilir. Bir Bosch yangın alarm sistemi seçmeniz dâhilin 3 illet

◗ Rahatıllı adresli kötü damperi yoklama paneli, Supervisor Enterprise yazılı sınavmı ile otomatik yahut kullanıcı aracılığıyla manuel olarak arama edilebilir.

◗ Damperlerin Kapalı veya Kemiksiz durumu dışındaki tüm durumlarda; kullanıcının belirleyebildiği bugün aşımı süresi nihayetinde LED gösterge ile yanılma mesajı verilebilir.

İtfaiyeci telefon kontrol ünitesi; müstacel bir hesap olduğunda, salahiyetli kişilerin itfaiyeci saha telefonları ile güvenlik merkezi yahut vesair saha telefonlarıyla haberleşmesini esenlar.

◗ Fenomen kayıtlarının yargılama yahut toplanmış olarak yazdırılabilmesini sağlayan printerlı biçim seçeneği

Periyodik yoklama ve bakım süresi yılda en az bir kez yürütmek zorundadır. Yangın alarm sistemleri tesisteki yaşama ve esrar eminğini sağlamlayacak derece çok durumda olmalıdır. Değilse bu hâl derhal düzeltilmeli ve cümle onarılmalı yahut durumuna göre bileğfiiltirilmelidir. Bu kontroller ise, basıcı ki mezun servis yahut mahir personel aracılığıyla strüktürlmalıdır.

A. Konvansiyonel Sistemler Zon birtakımnda alacaklama yapar. Dedektörler ve butonlar sessiz bir çizgi üzerine rabıtlanır. Uygulamada bir zona 25 adet eleman bandajlanabilir. Bir binanın her karşıı bir zon olarak projelendirilir ve sadece o katta yangın olduğu izlenebilir.

Tertibat her yangın sensöründen mevrut bilgiyi değerlendirir ve bu bölgeden öğrenme yeteneğine sahiptir. Bu macerasız olarak, bir sensör kirlenmeye esasladığında yahut bulaşık bir ortamda bulunduğunda kendiliğinden olarak alarm eşik seviyesini ense plandaki seviyesine nazaran kompanize etmektedir.

Vergilama elemanları olan kontrol panelleri, dedektörler, yangın ihbar butonları ve alarm sistemleri sayesinde bu sistemler yangın çabucak devreye girerek hızlı müdahalenin örgülmasını esenlamaktadır.

Panel dedektörlerden gelen her bir veriyi kaydeder ve bunu bir ahir done ile katlaştırır. Bu Adresli Yangın Algılama sayede sistemdeki dedektörlerin kirlilik durumları kolay belirleme edilir.

Tekrardan toparlamak icabında rahatıllı adresli yangın idraklama sistemleri noktasal hassasiyette yangının çıkış yerini bildiren kompleks sistemlerdir demiştik.

Sistemin en Adresli Yangın Algılama Sistemleri avantajlı huzurı, yangın mahalinin tam olarak belirlenmesi ve bilgilerin LCD ekranlarla evet da sisteme bağlı bilgisayarlar aracılığı ile kullanıcılara aktarmasıdır.

Bütün düzen, yeni uygulayım bilimi, uzantılar ve yedekler eklemenize imkân tanılamayacak şekilde külliyen geriye ve yukarıya mevsuk uyumludur.

Report this wiki page